| |
avtor?!
 |
VARNOSTNIKE PRED PRODAJALNE BONOV
ZAHTEVAMO, DA ŠOU NA LASTNE STROŠKE PLAČA VARNOSTNIKE PRED VSEMI PRODAJALNAMI ŠTUDENTSKIH BONOV IN S TEM PREPREČI PREPRODAJO BONOV TAKOJ!
|
komentarjev:
14 | ogledov: 917
avtor?!
| napisan: 19.10.2008 , 18:54
SE STRINJAM!!!!!!!! DRŽAVA BI BILA 10000% MANJ OŠKODOVANA |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 19.10.2008 , 21:29
Končno ena pamena ideja!To se lahko reši v enem dnevu.Na potezi je ŠOU!Financira se iz proračuna pa še gostincem zaračunava izdajo bonov sedaj naj pa reši problem! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 19.10.2008 , 22:21
SVETOVNA IDEJA!!!!!!! Samo to je še treba onim pacientom (Černe in te rožice ko delajo na ŠOU in so kao ta glavni) na maile množično pisat al nekam, da vidijo da smo študentje res nezadovoljni, ker se jim po domače povedano gladko jebe..... žal oni tega ne doživijo, da bi jim nehče gnjavil za faking bone!!!!!!! Tako da študentje v akcijo!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 20.10.2008 , 8:39
a je kdo pomislil, da te tisti tip lahko ustavi 50m pred prodajalno bonov? varnostniki ne bi nic resil..to je na studentih-vsak se more sam pri sebi odlocit al mu bo kupoval bone al ne.. |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 20.10.2008 , 22:33
no da vas razočaram, da se je redon odganjalo prodajalce bonov pa so se pač spravli kafetkat v kak bližnji kafič, kjer študentje posedajo in so ta mtežili ;) Sicer pa glavni gnoji so tisti ki jim dajejo bone! Sem delal na bonih in sem vprašal kar nekaj ljubljančanov, ki so vsak mesec za enega kupovali bone, če se jim splača stati v vrsti pol ure da dobi tistih 10€ za 20 bonov, pa so ponosno rekli da ja |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 21.10.2008 , 13:10
pred prodajalno v bežigradu en tip že 5 let odkar hodim na fax žica za bone imamo zgleda res učinkovite inštitucije |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 28.10.2008 , 12:28
Jp pa da bone zrd tega podražijo.... |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 28.10.2008 , 20:53
Zdravo! Ne vidim ravno smisla v pozicioniranju varnostnikov pred prodajalne bonov, ker (kot je že nekdo omenil), nekateri žicajo tudi že 50 m pred prodajalnami ali pa imajo že tako dobro vzpostavljene svoje "mreže", da redne stranke (študente) samo pokličejo po telefonu in je stvar rešena. Kako naj bi pravzaprav sploh lahko dokazali preprodajo? Poglejmo čisto tako "po domače"- študent kupi bone za preprodajalca, ta jih nese gostincu, gostinec odčekira na računalniku kode, kosila ne postreže. Kako lahko kdorkoli natančno ve, da za ta in ta bon kosilo dejansko sploh ni bilo postreženo? Vsi vemo, kako to gre, vsi vemo, da ni prav, ampak konkretnega nadzornega mehanizma pa le še nimamo... Meni se zdi to popolnoma logično in pričakovano, ker je očitno nekomu takšen sistem vselej v veliko korist! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 05.11.2008 , 17:39
Kako kosilo ni bilo postreženo, kako to misliš? Kaj to pomeni, zakaj preprodajalcu ne bi postregli? lp |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 06.11.2008 , 10:45
lol kaj pa bi imeli od tega da bi preprodajalcu postregli 200 kosil?! hahahaha on jim da bone, ki jih vnovčijo in imajo čisti profit |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 08.11.2008 , 12:58
aja no ok, štekam nisem čist vedla, kako poteka tole z boni , zdaj mi je jasno (vnovčenje) |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 24.11.2008 , 10:54
Ma ja. Ce pac tipu rata nazicat bone, OK. Sej se sami odlocite ce jih boste prodali al pa ne... Varnostnike?! cemu? mene osebno ne motijo... riti fine lblanse naj raj prodajalci bonov mal bolj pospeseno delajo da ne bo takih guzv, PREDVSEM pa naj folk ze ve kaj bo kupil in ne na fakin salterju razmislat 5 min kere bone bi, taki me motjo ne pa folk pred prodajalno |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.12.2008 , 0:36
itak bi blo 100x lazje, ce bi bli boni elektronski in bi sam s studentsko kartico potegnl po pos terminalu in konc mesca dobil racun.. ne pa da se trosita cas in papir. tud preprodaja bi se ustavla, ker bi seveda na tak nacin lahko placali samo studentje ane |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 17.12.2008 , 16:24
Ta tip na dan nažica do 300 bonov in zasluzi prav toliko €, če še ne več. Gostinec pa ima tudi 300 € čistega, pa še kosila mu ni treba narediti. Gre se pa za firmo ABECEDARIUM. |
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|