| |
avtor?!
 |
kurentov hram
se vam zdi tam normalno?
|
komentarjev:
5 | ogledov: 612
avtor?!
| napisan: 15.11.2008 , 18:20
ne! prov bedno je! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 17.11.2008 , 13:00
jaz sem lani, če sem jedla zunaj, skoraj vedno jedla tam.. do novega leta.. potem pa se je vse spremenilo iz dneva v noč.. ne razumem kako se lahko postrežba, hrana in vse čez noč spremeni iz odličnega v katasrofo.. od takrat naprej me niso več videli tam |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 18.11.2008 , 16:27
prejšnji teden sem bla..čakala eno uro..in v tem času dobila samo juho potem sem šla, ker nisem mela tolk časa, da bi mi prinesli lazanjo (če mi sploh bi) nikoli več h kurentu |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 19.11.2008 , 10:07
Ma ja jtisti natakarji so obupni! Malo se jim sanja! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 15.12.2008 , 12:13
Men je blo tam prav fino... pred dvema letoma, ko sm še prebival za Bežigradom. Zdaj se mi pa že ponudba ne dopade več. V kateri gostilni pa ne dobiš zrezka, pa mesnega sira in podobno, kar imajo na meniju??? Takrat ko sm še jst tja hodu so meli prfektne gilice, pa tudi druge morske jedi. Tudi pice niso ble slabe, samo sm jih bolj malo tam pojedel. Sedaj pa je isto na meniju kot v menzi v študentskih domovih... nič posebnega... špageti, dunajski, kalamari, kaneloni.... To mam vse pred nosom in se mi ne da čez cel center lazit, da bi jedel. |
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|