Student Info bonapetit forum
Bon Apetit

datum objave: 30.6.2009 , 11:34 Seznam forumov

avtor?!

TAJSKA RESTAVRACIJA BANGKOK STREET

TAJSKA RESTAVRACIJA BANGKOK STREET

mene pa zanima če je kdo že probal tole ponudbo da dobiš na dva bona eno kosilo gratis(all you can eat),in ni nujno da je tretji študent
na najihovi spletni strani je darilkni bon katerega baje lahko natisneš in ga koristiš
hvala za odgovor
ps.pri njih sem že jedel in je fenomenalno

www.bangkokstreet.si

komentarjev: 18 | ogledov: 1692

Komentarji na to objavo

avtor?! napisan: 30.6.2009 , 15:43
Zdravo

Ja midva s fantom sava ze poiskusila to stvar na "kupone" in ja deluje, povabila sva mojo mamo ki pa je jedla zastonj.Res je dobra zadeva ker pač prideš tko pocen čez, kjer koli drugje bi plačala minimalno 20 eur tuki pa je gratis.Hrana nam je vsem zelo vsec tko da bomo še kdaj izkoristili "kupone" DEFINITIVNO SE SPLAČA!!!

lp sonček

avtor?! napisan: 05.7.2009 , 13:51
Hello

Pa to dejansko vejla, da iz njihove strani natisneš bon? Ali ga moraš pridobiti kje drugje?

lp

avtor?! napisan: 06.7.2009 , 21:01
POZDRAVLJENI

ŽELIMO KAR IZ PRVE ROKE POJASNITI TOLE DISKUSIJO OKROG BONOV

1-BON LAHKO NATISNETE NA LIST PAPIRJA IN GA PRINESETE SEBOJ V RESTAVRACIJO
2-NAJDETE GA NA NAŠI SPLETNI STRANI
3-NAHAJA SE TUDI V REVIJI BRUC
4-POGOJ ZA KORIŠČANJE TEGA BONA JE DA NA VSAKA 2 ŠTUDENTA(Z VELJAVNIM STATUSOM IN PLAČILOM Z ŠTUDENTSKIM BONOM),OBEDUJE NEKDO KI JE ALI PA TUDI NI ŠTUDENT(MAMA,ATA,STRIC,KOLEGA.....)
TRETJI NE POTREBUJE NE BONA NE STATUSA-PONUDBO ALL YOU CAN EAT PA DOBI ZASTONJ
5-GRATIS OBROK PRIPADA NA VSAKE 2 BONA(2,4,6,8....)POGOJ PA JE DA SEBOJ PRINESETE NATISNJEN BON
6-POHITITE Z KORIŠČANJEM TE UGODNOST SAJ VELJA KOT PROMOCIJA LOKALA IN TO LE DO KONCA LUJIJA
KAKRŠNEGA KOLI VPRAŠANJA,KRITIKE,MNENJA BOMO ZELO VESELI NA NAŠEM ELEKTRONSKEM NASLOVU
INFO@BANGKOKSTREET.SI
WWW.BANGKOKSTREET.SI

ŽELIMO VAM KAR NAJLEPŠE POČITNICE IN OGROMNO ZABAVE
VODSTVO BANGKOKSTREET-A

Priponke komentarja
KHANOM JEEB.jpg [ 10 kB ]

avtor?! napisan: 06.7.2009 , 21:34
ZDRAVO

če kdo mene vpraše je tole daleč najboljša tajska restavracija.
super osebje(znajo svetovat-le vprašat moraš),ambijent fantastičen
hrana za bogove(na tajskem se m bil 2x,in z hrano tukaj so zadeli v polno)
kar se pa cene tiče oz tele njihove ponudbe SVAKA ČAST-SAMO TAKO NAPREJ
se spet vidimo v petek zvečer
bon ugodnosti+6 študentov na študentske-pride in papca nas pa 9 he he

MATIC

avtor?! napisan: 09.7.2009 , 10:38
lepo te prosim!ena sama samopromocija!od začetnega vprašanja do vseh odgovorov.pa saj nismo neumni.cena bona je pa 4,5 eur!!!najdražji bon to ste še pozabl povedat k se toliko samohvalite.za ta denar jem dvakrat.hvala ampak ne hvala!

avtor?! napisan: 09.7.2009 , 10:49
ja ampak dragi študent če pokličeš v naslednjih petih minutah ti nudimo še tajsko masažo s hepi endom.če pa pripelješ še dva študenta pa dobiš potovanje na tajsko za 14 dni.

avtor?! napisan: 09.7.2009 , 15:07
tole je k reklama za dormeo

avtor?! napisan: 12.7.2009 , 8:19
no,ne vem kdo tole piše,sam men je hrana full dobra (tut če je bon mal dražji se splača)
in tut tale all you can eat za 3 osebo deluje-preiskušeno

avtor?! napisan: 12.7.2009 , 20:27
hmmm.. sama osebno preferiram kvaliteto nad ceno bona... menz in ostalih zadev imam že dosti... vsak dan pa res ne bom jedla dunajski zrezek in pomfi al pa pico.

Tale ponudba je tudi meni všeč. Se vidimo

avtor?! napisan: 12.7.2009 , 21:55
vsak dan ješ tisto za kar imaš dovolj denarja.večina študentov žal mora jest v menzi.

avtor?! napisan: 17.7.2009 , 12:34
pa sej v menzah nimajo samo dunajcev pa pomfrija. jst redno hodim v spara in majo kr pestro ponudbo. je pa res da če si zaželiš malce eksotike, pač greš v kitajsko/tajsko/japonsko/kdovekakšno restavracijo

avtor?! napisan: 19.7.2009 , 11:54
Tale tajska restavracija je definitivno vredna vsakega centa. Tudi sama moram varčevati in sem po podražitvi bonov zamenjala kar nekaj restavracij, kjer se mi je zdelo razmerje cena:ponudba neustrezno. Res ima ta restavracija najdražji bon, vendar odlična hrana in prijazno osebje vse to odtehtajo. Pa še en nasvet za vse, ki moramo pametno razporejati denar: restavracija Lanzhou Lamian je moja najljubša kitajska restavracija, ker hrano resnično okusno pripravijo, cena bona je pa le 1,65 €.

avtor?! napisan: 29.7.2009 , 9:48
ojla!
eno vprašanje! ali je vseeno če je bon sprintan črno belo...ali mora bit barvno?
hvala za odgovor!

medjed napisan: 25.8.2009 , 3:39
jao mi je slabo ko slišim te sfejkane pocukrane ''odgovore''. me prime da bi šou na kebap alpa vampe.dabuda se obrača v spanju... :D

avtor?! napisan: 28.8.2009 , 18:33
A bo še čistilka napisala kako vse kozlanje takoj popuca?

akaasha napisan: 03.9.2009 , 22:35
če pa gledaš da je bon 4,5€ poješ pa zihr za 10€ je pa zgodba mal drugačna a ne?pa vrjetn tud ne hodš vsak dan tja jest, k ti pa zasede mal drugačna hrana pa greš tja in men ni škoda tega dnarja.al pa da jem nek za 1.60€ pa dobim včerišno hrano pogreto????

avtor?! napisan: 09.9.2009 , 12:21
tut jaz se strinjam z predhodnikom
sam nisem študent že 3 leta pa vendar sem večkrat obiskal omenjeno retavracijo
moja ocena je "super"
za 9,90 eur si lahko privoščiš kar ti srce poželi in tut osebje je zelo prijazno.sploh so mi pa všeč sladice,juhe...vse kar pripravljajo tajci pred tabo
kar pa se avtohtonosti hrane....ja kuhajo tajci kaj naj rečem
skratka priporočam
miro

avtor?! napisan: 05.12.2009 , 4:42
Noben ni omenu ful dobre juhe, ka ti nameče uno zelenjavo notr, mmmm, kr trikrat bi jo šu iskat! Če res greš 5krat v enem mescu pol se kr splača

Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako, da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!

• Student Info je študentski informacijski portal.
  • Dnevno obišče portal 5-10.000 ljudi, mesečno pa 70.000-80.000 različnih obiskovalcev
  • Za sodelovanje ali oglaševanje na portalu pišite na vladimir.mijatovic[a]student-info.net
  • Portali študentskih organizacij fakultet
    Objava projektov študentskih organizacij posameznih fakultet ter projektov ŠOU v Ljubljani.

• e-Knjižnica študijskega gradiva
    Največja spletna knjižnica študentskih zapiskov, starih izpitov, izpiskov... Možnost naročanja kopij gradiv. Pogoji uporabe

• Vezava diplomske, magistrske naloge ali doktorske disertacije
    Naročanje vezave preko spleta, kalkulator za samostojno izdelavo predračuna, sistem za oddajo naročila preko spleta - vezava na klik!

• bon Apetit
    Portal študentske prehrane z objavljenimi dnevnimi menuju restavracij, cenik študentskih bonov, bonKalkulator za samostojen preračun skupne cene nakupa bonov.