Ups! :s

Zaradi celovite prenove portala Student Info nekaterih vsebin ni več ali pa so bile prestavljene.

iskani URL naslov: http://www.student-info.net/index.php/bonapetit/restavracija/516

  • Premik foruma: Vse dosedanje objave iz forumov se nahajajo na skupnem forumu.
    Prejšnje forume fakultet, ki so bili aktivni, smo dali pod svojo kategorijo npr. forum študentov Fakultete za gradbeništvo in geodezijo ima zdaj svoje privat debate pod kategorijo 'Študij na FGG'.
  • bon Apetit: Nekdaj zelo popularen portal študentske prehrane bonApetit smo zaradi postopnega prenehanja sodelovanja z gostinci in posledične neažurnosti umaknili. Priporočamo uporabo npr. http://www.studentska-prehrana.si, kjer imajo vsebine o dnevnih jedilnikih in restavracijah dobro urejene.
  • Študijsko gradivo: Za iskanje zapiskov je najbolje pogledati na uvodno stran Knjižnice študijskega gradiva. Od tam bo verjetno vse veliko lažje poiskati.
  • Odstranitev starih vsebin: Veliko starih (zastarelih) vsebin smo zaradi preglednosti in lažjega upravljanja sistema v celoti odstranili. To so bie predvsem stare objave na forumih med leti 2003 in 2011, ki verjetno res nikogar več ne zanimajo.
  • Umik galerije, zemljevida,... v ozadje: Določeni moduli in pripadajoče vsebine so še ostali v sistemu, vendar so pomaknjeni v ozadje in bodo služili prdvsem kot podporni moduli glavnim aplikacijam (npr. galeija, povezana z določeno novico)
  • Iskanje: Uporabi hitro iskanje za iskanje željene vsebine. Če le-ta še obstaja v bazi, bo iskalnik ustrezne povezave hitro podal.
Če ti bo prenovljen portal delal preveč preglavic in določenih vsebin ne najdeš, čeprav si jih nekoč tu že videl, pa nas kontaktiraj na enega izmed uredniških email naslovov