| |
baci83
 |
Meritve-pomoč!!!
Dragi difovci! NUJNO bi potrebovala 12 ljudi,ki bi bili pripravljeni sodelovati pri meritvah za mojo diplomsko nalogo. Meritve bodo potekale na napravi Freestyler najbrž v ponedeljek,torek in četrtek 3 tedne vsakič po 15 min na DIFU v plesni dvorani. Vabljeni vsi!Točno uro še sporočim,ko izvem ob katerem času je prosta plesna dvorana.Prosim,da mi čimprej javite tisti,ki ste mi pripravljeni pomagati!Bi vam bila zelo hvaležna,saj moram skupino oblikovati do naslednjega ponedeljka. Prosim tudi,če vprašate še koga,ki bi bil pripravljen sodelovati (sošolce,prijatelje itd.) Hvala:) Pozdravček,Barbara p.s. Lahko me pokličete na št.:041/792-507 SAMO RESNI KANDIDATI!!!
|
komentarjev:
3 | ogledov: 1617
avtor?!
| napisan: 09.3.2010 , 10:54
kaj pa je to naprava Freestyler? kaj se dela na meritvah? ... še kšn podatek bi bil dobrodošel, mogoče |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 09.3.2010 , 12:00
ona mene neki prosi (celo nujno je) in jz nej iščem informacije o tem, kaj to je in če me zanima, samo ugibam lahko, kaj bomo delal, ipd.? hvala lepa. |
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|
 |
 |