Student Info fsd forum
Fakulteta za socialno delo

datum objave: 17.1.2006 , 19:53 Seznam forumov

Pupa *

Teorije pomoči

Bomo rekli kaj še na to temo.

Kolokvij pri Stritihu zna biti zanimiv :)

komentarjev: 28 | ogledov: 1069

Komentarji na to objavo

Pupa * napisan: 17.1.2006 , 19:53
Se opravièujem...

Teorije pomoèi

Barbi * napisan: 18.1.2006 , 13:20
Kolokvij mate? Mi ga nismo meli.. Pa mate gradivo? Ker nam ga je oblubu pa mu pol ni zneslo... isto letos pri OPSD...

Pupa * napisan: 18.1.2006 , 14:06
Ja, imamo kolokvij, v drugem semestru nas ima pa drug profesor - Mesec.
Za gradivo pa imamo Kriza prenaseljenih obmoèij ter 2 romana.
Kakšen pa je drugaèe Stritih, se da pri njem plonkat, je ful zahteven, jih po navadi veliko pade?

žièko * napisan: 18.1.2006 , 14:15
pupa dej ti men povej kako bo on preveru èe si dikensa in kerstnika res prebral. a je na predavanjih kej reku kako bo zgledu kolokvij?hvala

Pupa * napisan: 18.1.2006 , 15:21
Menda bo polovica vprašanj iz knjige Kriza prenaseljenih obmoèij, polovica pa iz romanov. Vprašanja ne bodo esejskega tipa, ampak bodo zahtevani kratki odgovori.
Kako bo ugotovil, èe si prebral knjigo pa res ne vem. Moral pa boš vedeti, kakšno je bilo socialno, družbeno okolje, opisano v knjigi in kaj v zvezi s socialno pomoèjo.

žlièko * napisan: 18.1.2006 , 16:53
hvala pupa

brina * napisan: 18.1.2006 , 19:07
a pol je literatura Kriza prenaseljenih obmoèij pa 2 romana? A mi lahko kdo pove naslova pa avtorja od teh dveh romanov?

HVala ;)

tinch * napisan: 18.1.2006 , 20:46
http://www.sociala.net/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=56&func=view&id=295&catid=9

Tukaj piše kar nekaj uporabnih informacij v zvezi s Teorijami pomoèi!

žlièko * napisan: 19.1.2006 , 16:40
kolk je men zadeva znana nej bi vse skup zgedal nekako tako: obvezno študijsko gradivo je kjiga z naslovom Kriza prenaseljenih obmoèji.to je povedu že na zaèetku predavanj.ko so ga pa zdej, na koncu predavanj, vprašali kaj pride v poštev, je pa reku, da je poleg te knjige potrebno prebrat še eno delo od Dickensa (katerokoli) in eno delo od Kersnika (katerokoli). Menda je treba bit pozoren na socialno ozadje knjige, ter na socialne probleme glavnih oseb. zgleda, da se bojo vprašanje glede teh knjig nanašala na te teme.kr neki... dobu sem pa še informacijo, da bo dal neko študijsko gradivo še v kopirnico in sicer konec januarja.se bom probu še mal pozanimat, pa bom še kej napisu

Tadej B. * napisan: 19.1.2006 , 17:13
Žlièko, ti pa se trudiš za sošolke Le kaj so ti obljubile?

brina * napisan: 19.1.2006 , 20:42
ja prov lepa hvala žlièko ;)

Tadej B. * napisan: 19.1.2006 , 21:58
Brina, žlièko pivo pije, tako btw. (laško)

tinch * napisan: 20.1.2006 , 11:08
Na zadnjem predavanju je rekel, da ne bo nobenega dodatnega gradiva v fotokopirnici, ker mu ga ni uspelo pripravit. Tako, da so gradivo za kolokvij tiste tri knjige in zapiski iz predavanj.

žlièko * napisan: 20.1.2006 , 13:44
Hvala za info,Tinch!torej nobenega gradiva

barbi * napisan: 23.1.2006 , 9:59
Glej, glede stritiha... Da se plonkat! Priporoèam pa, da na izpit prnesete veè barvnih kulijev, (sam ne rdeèega), lahko tudi barvice. Podèrtujte pomembne stvari, lepopis lepopis in še enkrat lepopis, pište v alinejah, kjer se da, pa na kratko! Pa bo šlo!!!

jenny * napisan: 28.1.2006 , 14:47
Žijo!
Mene me zanima, èe greste na kolokvij 14.2., in èe greste, katere knijgi od Dickensa in Kersnika si boste izbrali?
LP

tinch napisan: 28.1.2006 , 18:33
Ja, jaz imam namen it.
Prebrala pa bom od Dickensa Veliko prièakovnje, ker sem gledala tv-serijo in ker ima 'samo' 450 strani (ostale imajo v glavnem nad 800), od Kersnika pa Jara gospoda, ker smo jo mel za domaèe branje in sm jo enkrat že brala.

hugi napisan: 29.1.2006 , 22:32
jaz sem bla na predzadnem predavanju tp in sem razumela, da je kolokvij obvezen. kaj mogoèe kdo ve kaj glede tega? Je kdo tukaj , ki je redno hodil na predavanja, ker lahko da sem g. Stritiha narobe razumela. Aja, pa še to, kateri Mesec nas bo mel v drugem semestru?

................. Signatura ............................
hugi

ninchy * napisan: 30.1.2006 , 17:21
mislim da Blaž-tisti, ko je za statistiko

Lana * napisan: 31.1.2006 , 8:21
Js sem na predavanjih razumela, da je kolokvij obvezen. Èe ga pa sluèajno kdo ne naredi, bo dal še en rok.

Oja * napisan: 31.1.2006 , 21:09
Se kdo že uèi?
Je zanimiva snov?

Ninchy * napisan: 01.2.2006 , 10:32
Še ni èasa-je prej se še potrebno k soc. politiki spravit..

Lejla * napisan: 01.2.2006 , 19:00
A zna kdo povedat, kako je ta izpit izgledal prejšnja leta?
Hvala pa lepo se mejte!

knedlèk * napisan: 04.2.2006 , 18:04
A pridejo za kolokvij v poštev tud zapiski s predavanj al sam knjiga in romana?
lp

nevihta * napisan: 04.2.2006 , 21:32
Tudi zapiski s predavanj!

anya * napisan: 05.2.2006 , 9:42
Sej veèina predavanj je pa itak iz knjige Kriza prenaseljenih obmoèij oz. vsaj zadnja predavanja so iz tam.

knedlèk * napisan: 05.2.2006 , 18:51
Ob keri uri pa je kolokvij?

nevihta * napisan: 05.2.2006 , 19:31
Kolokvij bo takrat, ko imamo predavanja iz Teorij pomoèi zdej v 2. semestru, to je pa ob 10.30 v P1 (ob torkih).

Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako, da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!

• Student Info je študentski informacijski portal.
  • Dnevno obišče portal 5-10.000 ljudi, mesečno pa 70.000-80.000 različnih obiskovalcev
  • Za sodelovanje ali oglaševanje na portalu pišite na vladimir.mijatovic[a]student-info.net
  • Portali študentskih organizacij fakultet
    Objava projektov študentskih organizacij posameznih fakultet ter projektov ŠOU v Ljubljani.

• e-Knjižnica študijskega gradiva
    Največja spletna knjižnica študentskih zapiskov, starih izpitov, izpiskov... Možnost naročanja kopij gradiv. Pogoji uporabe

• Vezava diplomske, magistrske naloge ali doktorske disertacije
    Naročanje vezave preko spleta, kalkulator za samostojno izdelavo predračuna, sistem za oddajo naročila preko spleta - vezava na klik!

• bon Apetit
    Portal študentske prehrane z objavljenimi dnevnimi menuju restavracij, cenik študentskih bonov, bonKalkulator za samostojen preračun skupne cene nakupa bonov.