| |
m3jly
 |
prodam počitnice
ojla, prodam pocitnice za spanijo- costa brava:lloret de mar ali santa susanna, 8 dni z avtobusom, ogled pise, monaka, cannes-a med voznjo do costa brave. ki jih lahko vnocite v roku 1 leta za 350 eur. ce se za nakup pocitnic odlocite, prejmete bon za pocitnice, kjer je za eno osebo brezplacno, za drgo pa je potrebno doplacati 400 eur. tako vas pocitnice na koncu pridejo 750eur za 2 osebi. ce vas zanima, mi pisite na mejl:maja.bostic@s5.net lep pozdrav
|
................. Signatura ............................
HIC ET NUNC
komentarjev:
27 | ogledov: 1055
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 17:57
To mi je pa čudn...al pa ne znam računat. Za eno osebo je 350€, dobiš pa kupon da je za drugo zastonj, s tem da doplačaš 400€. A ni pol 2x 350 evrov cenej kot pa 350 plus doplačilo 400? |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 17:59
če je za eno osebo brezplačno, zakaj je potem cena 750??? ali ne bi mogla bit 350 oz. 400 za obe??? |
|
|
|
m3jly
| napisan: 01.7.2009 , 18:22
to je nagrada k jo je dobila moja mami in je bon v vrednosti 740eur, kar pomeni:1 oseba dobi pocitnice v vrednosti 589 eur, za drugo podelijo popust v vrednosti 159 eur, tako more druga oseba se doplacat 430 eur.ampak kr jo to prodam za 350 eur oz. za 320-prej sm narobe zzracunala, pride skp 750.upam d je zj kj bl jasno! lp
HIC ET NUNC
|
|
|
|
m3jly
| napisan: 01.7.2009 , 18:25
seveda je 400eur oz. 430 eur za 2 osebi, ce si dobitnik nagrade ali pa ce bi jo js podarila nekomu,jo pa prodajam, zato pride vec-tist kar placas men in tist kar placas ze agenciji-kar bi ji placala tut js c bi sla. no upam d sm zj bols razlozila, je res mau zakompliciran.
HIC ET NUNC
|
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 18:53
kolk moram pole tebi placat? |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 20:05
ti ji moraš plačati 350€, nato pa še na agenciji 400 €. M3jly, mogoče imaš malo previsoko ceno, kajti po drugih forumih prodajajo enak bon tudi za 100 €. Lp! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 21:03
hehe |
|
|
|
srebika
| napisan: 01.7.2009 , 22:09
to je navadni nateg agencije.... |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 23:56
se vedno ne vem kdo je tisti torej, ki ma zastojn? a je to oni, ki mora doplacati 400e? |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 6:59
se strinjam da je nateg, ne nasedajte! pa še na zvezo potrošnikov bi jih morali prijavit! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 9:10
Ni nateg, če ti dobiš bon! Če bi vi zadeli bon, bi doplačali samo 400 € za 2 osebi! Ker pa punca ta bon prodaja, bi rada še sama nekaj zaslužila in tako še njej plačaš bon po ceni 350 €. |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 10:08
aha, poznam to... tudi jaz sem bila izžrebana. ne nasedajte na to foro, se ne splača, ker hoče zaslužit |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 17:29
Aja! Zdaj pa jaz tud štekam. Bejž, bejž. Za tak gnar dobim v last minute še ceneje počitnice za 2 osebi. Kk lahk prodajaš, če je en to zadel??? Naj gre mami, al pa pejd ti na potovanje. Ne morš pa zdaj neki služit s tem. 350 eur tebi zato, k sam naprej prodajaš nagrado??? Hahaha!!! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 18:18
Res je - v last minute dobiš za 2 osebi še manj kot za 750 €. Poleg tega pa je to tok "fajn" napisan, da komi kej zastopim. Tko da ja - nateg na celi črti. |
|
|
|
m3jly
| napisan: 03.7.2009 , 18:12
vrjetn c bi mela kes neb tega prodajala...ker pa rabm za solnino pac ne grem na morje in pac to prodajam...ni pa to noben nateg agencije al pa mene...konc koncev pa nobenga ne silm d mi kj placa...ponudbo pa vrjetn loh dam al ne?vedno gledate na vsako stvar sam iz vase strani in se ne uprasate zakaj je stvar taka k je...vrjamm pa d tako ponudbo drugje prodajajo tut za mn...in nism rekla d je koncna cena...in zrd mene greste loh tut z last minute ponudbo...vasa stvar... lp
HIC ET NUNC
|
|
|
|
m3jly
| napisan: 03.7.2009 , 18:15
c bi prodajala rablen avto neb noben govoru o nategu in pa o tem d hocm zasluzt...kr pa sm nagrado dobila zaston in c smo realni bi tut js mogla doplacat se 400 eur je pa takoj nateg na celi crti....no comment lp
HIC ET NUNC
|
|
|
|
avtor?!
| napisan: 03.7.2009 , 23:27
ja če pa je nateg |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 06.7.2009 , 11:38
Draga fsd-jevka si mogla bit pridna v srednji in osnovni in se vpisat v redno pa bi lahko šla kamorkoli, sam še vata v riti bi ti manjkala... diskriminacija, nepoštenost je to, to se pa strinjam. |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 06.7.2009 , 15:39
No, no... ni treba takole govorit o izrednih študentih!!! |
|
|
|
Parisien
| napisan: 06.7.2009 , 15:57
Eni "vejo", da smo izredni samo tabutasti.
*** 16.4.2010 ob 02:49 me je srečala pamet. Srčno upam, da res. *** matjaz.oven@gmx.net, parisien@war-im-urlaub.de
|
|
|
|
avtor?!
| napisan: 06.7.2009 , 20:06
Avtor ob 11.38 - nihče ni rekel, da tisti na izrednem študiju hodimo izredno zato, ker ne bi imeli dovolj točk za vpis na redno in ker smo bili kaj manj "pridni". Izredni študij je namenjen študiju ob delu na prvem mestu, nismo izredni samo neki scrkljanci, ki se jim ni dalo potrudit v šoli, pa so jim starši plačali faks Študiram izredno kljub 86 pikam za vpis, kar ni tok malo, pa pač ima vsak od nas svoje razloge, za to da je na izrednem Mogoče tudi kdo take, kot jih imaš ti v mislih, večina pa sigurno ne. Kolegica se pač poskuša znajt po svoje, plačilo šolnine je kar veliko breme. |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 07.7.2009 , 19:45
za francijo sem izpolnila, in se na isti način dobila ta bon...in vsi k so izpolnil so dubl...tak da mislm da ne bo našla nobenga k bi ji dau keš, hoče se znajdt...naj se znajde, sam naj ne bo požrešna pri denarju, saj vsak ki ve, ve da je to nateg |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 09.7.2009 , 11:14
avtor ob 11:38... res pametne in zelo na mestu besede za enega socialca. se vidi tvoja "pamet in inteligenca", ko se sam tako zelo rad hvališ, da si najbolji kot reden študent. izredni študij je študij ob delu in ne študij za tabutaste in talene! ker marsikateri izredni študent je bolj priden kot ti, ker ima poleg študija še služba, prenekateri pa tudi družino! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 11.7.2009 , 20:27
veste kaj pomeni izreden študij!? Veliko večje in dražje breme kot redni... Npr,: dva otroka,vzdrževanje družine, služba od po-so troizmensko delo + nedelje do 3 krat na mesec celodnevna dežurstva + faks pe in so vključno z vsemi vajami in muhami profesorjev. Poleg tega si moram sama plačati šolnino, potne stroške CE- LJ, pa če sem ves dan od doma še nekaj za v usta, če odmislim varstvo otrok... Zelo težko bi zmogla, če mi ob strani ne bi stal mož. Zatorej dragi redni študentje bodite zadovoljni s svojim statusom in se do drugih ne obnašajte kot zdolgočaseni razvajeni otroci. In na koncu tista o pridnosti v osnovni in srednji šoli nima popolnoma nobene zveze in je popolnoma neumestna... Pravzaprav se kar bojim bodočih socialnih delavcev s podobnimi razmišljanji... lp, vsem! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 11.7.2009 , 22:41
Eh, puste redne, nej še mal sanjajo kolk je življenje lahko in svet pravičen. Vsak enkrat na realna tla prleti, pa bodo tud oni. |
|
|
|
Parisien
| napisan: 12.7.2009 , 16:09

*** 16.4.2010 ob 02:49 me je srečala pamet. Srčno upam, da res. *** matjaz.oven@gmx.net, parisien@war-im-urlaub.de
|
|
|
|
Fumfi
| napisan: 14.7.2009 , 11:49
hjao, posploševanje na obeh straneh, žalostno
"I'll end this day,
I'll splatter color on this gray."
|
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|
 |
 |