| |
B.B
 |
SOCIALNA ANTROPOLOGIJA
Oj! je bil danes morda kdo na izpitu socialne antropologije? Bi bil tako prijazen in bi posredoval vprašanja...? Res bi mi bila v veliko pomoč in orientacijo za naslednji rok... Že v naprej najlepša hvala...! lp vsem!
|
................. Signatura ............................
carpe diem...
komentarjev:
7 | ogledov: 423
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 21:49
načela antirasistične prakse kulturno vezani sindromi socialno starševstvo antropolgija in socialno delo somatizacija psihologizacija to se trenutno spomnim |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 01.7.2009 , 22:01
1.primerjava oz. povezava med antropologijo in soc.delom 2.definiraj in razloži razvoj antisemitizma v evropi 3.načela antirasizma v soc.delu 4.vpliv soc.deprivacije na zdravje ljudi 5.pojmi:socialno starševstvo, ženska centralna gospodinjstva, koncept "konca družine" 6.pojmi:hendikep,luminalnost, somatizacija, psihologizacija, kulturno vezani sindrom, norost(koncept?) 7.si izmisliš sam in nanj odgovoriš upam, da sem ti kaj pomagala in se vidimo septembra |
|
|
|
B.B
| napisan: 02.7.2009 , 11:47
oj! nimam besed... za ažurnost in kolegialnost... NAJLEPŠA HVALA!!! Prepričana sem, da bo v pomoč še komu.... Imam še samo eno vprašanje,od kod se je pametno in smiselno učiti (skripta/zapiski)? še enkrat hvala in lep dan vsem!
................. Signatura ............................
carpe diem...
|
|
|
|
avtor?!
| napisan: 02.7.2009 , 12:09
Ste imel pa isti izpit kot mi v prvem roku. Mislim, da je spremenila samo eno vprašanje. Lp |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 03.7.2009 , 14:17
ocene so že na e-studentu..kr 9-ka, yes |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 03.7.2009 , 21:03
wuhu jst pa 10!!!! niti najmanj pričakovala! vesela fuuuul!!!! |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 19.7.2009 , 22:43
Uči se iz vprašanj iz knjižnice, možnosti za vprašanja je tako preveč, se pa ponavljajo. Jaz sem prvič šla bolj gledat kakšna vprašanja bodo, ker se mi je zdelo ful vsega, drugič sem predelala tista vprašanja in je šlo zelo fajn. Le brez strahu, nekaj pa tako moraš znat. |
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|
 |
 |