| |
avtor?!
 |
Tednik 2.7.2009
Oj, Mi lahko kdo pove zakaj se je šlo včeraj na tedniku. sem prepozno prešaltal na slo1 pa nisem štekal zakaj se gre. Nekaj v zvezi s socialo na ravnah na koroškem buuu???? hvala
|
komentarjev:
8 | ogledov: 1004
janezeko
| napisan: 03.7.2009 , 16:58
3 socialne delavke iz ravn so ovadene zarad ponarejanja dokumentov v spisu neke ženske,ki so ji vzeli skrbništvo nad hčerama, oz. ga je bila prisiljena dat možu ob ločitvi (neki v tem smislu). Tko d so te socialne delavke neki ponarejale,pol je pa ženska,ki se ji je to dogajalo prjavla to na socialnega inšpektorja,on pa je pomagal socialnim delavkam prikrit "zločin",namest d bi jih kaznoval. ker je ta oškodovana ženska vidla,da ne bo tko nč dosegla, je šla na polcijo in dala dokaze,tm pa spet niso naredil nič,zato se je obrnila na komisijo za preprečevanje korupcije,ki je ugotovila en kup nepravilnost in napak, ter vložila tožbe zoper posameznike, oškodovanka pa pri odvetniški družbi čeferin tožbo proti državi zaradi kršenja človekovih in otrokovih pravic v postopku pri CSD. lp |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 03.7.2009 , 17:25
hudo... |
|
|
|
anckapomarancka
| napisan: 03.7.2009 , 20:57
huh končno se je tam začelo neki dogajat ki ta CSD je katastrofa... Imam podobne izkušnje z njmi, potem pa ni čudno, da vsi pljuvajo po CSDjih če se tako dela!
................. Signatura ............................
www.srilanka-fsd.com - http://sunmeetmoon.spaces.live.com/
|
|
|
|
zabica21
| napisan: 04.7.2009 , 22:48
sm mal pogledala posnetke...groza kaj se res dogaja pa še tok dolg vleče!!!js res ne vem kako bojo na ns gledal zard takih posameznikov.k folk itak posplošuje na vse ne |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 06.7.2009 , 11:30
Hvala! Upam da ne bomo tud mi takšni... |
|
|
|
avtor?!
| napisan: 14.12.2009 , 17:12
csd pri nas je v totalnem rasulu.država pa takoj za njo.negdaj je lepo bilo in nigdar več v naši deželi tako ne bo |
|
|
|
Parisien
| napisan: 14.12.2009 , 23:42
"Rad obuja tud spomine na čase, ko ga še ni blo." Pankrti: Sedemnajst Kar se spomnim je bilo vse v kurcu. Pa se spomnim vsaj od leta 70 naprej.
................. Signatura ............................
*** 16.4.2010 ob 02:49 me je srečala pamet. Srčno upam, da res. *** matjaz.oven@gmx.net, parisien@war-im-urlaub.de
|
|
|
|
Opomba uredništva: Komentarji neprijavljenih uporabnikov so namenoma izpisani tako,
da manj izstopajo v primerjavi s tistimi, ki so jih napisali prijavljeni uporabniki sistema!
|
 |
 |