Obj: 25.1.2011 Na portalu Student Info lahko (prvič po tako ugodni ceni!) naročiš barvne kopije zapiskov. Marsikateri zapiski so videti mnogo boljši!

Do tega trenutka smo v naši Student Info kopirnici večkrat naleteli na dilemo - ali si zapiske od pridne sošolke kopirati črno-belo, ali barvno? Res so dobri zapiski, z barvami poudarjeni naslovi in podnaslovi, v grafu se razločno vidijo vse črte, skice so mnogo bolj smiselne... Vendar se je mnogokrat ustavilo pri ceni - barvne kopije pač niso poceni. Barvne kopije še vedno niso tako poceni, kot so črno-bele (in verjetno nikoli ne bodo). Vendar smo vsaj za čas izpitnega obdobja pripravili:

NAJBOLJ UGODNO
BARVNO TISKANJE
študentskih zapiskov med vsemi kopirnicami 
( samo 10c / stran ).


Običajno je cena barvnih kopij v študentskih kopirnicah med 0,60 evra in 1,00 evra. Naše barvne kopije zapiskov smo do sedaj z znatnim popustom ponudili po ceni 0,35c/stran. Zdaj smo ceno uspeli več kot 3x zmanjšati!
Ob naročanju zapiskov iz naše Student Info knjižnice za 'Obliko tiskanja' izbereš opcijo 'Color' in takoj vidiš, koliko bi te stalo naročilo črno-belih, ter koliko barvnih kopij. Že od samega začetka zbiranja in objavljanja zapiskov smo vedeli, da bomo nekega dne lahko ponudili naročanje zapiskov v barvi (po ugodni ceni). Zato so bili vsi zapiski do sedaj skenirani v polnih barvah.

(s klikom na sliko lahko pogledaš kako je videti
celotna stran za naročanje kopij)
Spodaj pa prilagamo nekaj slik kot primere barvnega tiska zapiskov iz naše bogate baze.


Primer 1:
Primer 2:
Primer 3:


Večino kopij si boš še vedno naročil/-a kot do sedaj - ČB. Vendar nam je že po nekaj tesnih vzorcih postalo jasno - kakšne izmed zapiskov se zaradi njihove kakovosti in vloženega truda naših darovalcev absolutno splača imeti natisnjene v barvi! Za lažjo odločitev ti je vedno na voljo obisk naše kopirnice in ogled nekaj testnih izpisov.


Pa uspešno opravljanje izpitov!
napisal:
Vladimir Mijatović