Ni ti več potrebno posojati zapiskov, pa kljub temu izpadeš zelo Cool. Pa še brezplačno vezavo diplome lahko dobiš.

Ni ti več potrebno posojati svojih fizičnih zapiskov

Če imaš res dobre zapiske, imaš običajno precej povpraševanj za izposojo za kopiranje. Z objavo zapiskov na portalu Student Info lahko usmeriš svoje kolege na portal Student Info, da tu poiščejo tvoje zapiske. Sploh je to uporabno pred kolokviji in izpiti, ko bi jih tudi drugi želeli imeti. In marsikomu se je že zgodilo, da svojih zapiskov ni dobil pravočasno nazaj. Da ne omenjamo možnosti, da se pri izposoji zapiski strgajo, zmočijo ali celo izgubijo. Z digitalizacijo zapiskov in prodajo kopij lahko original ostane na varnem pri avtorju. 

Varnostna kopija zapiskov

V primeru, da bi se kdaj kasneje originalni fizični zapiski izgubili ali poškodovali, lahko vsebino svojih zapiskov pri nas poiščeš v digitalni obliki. Se je že nekajkrat zgodilo.

Dober vtis na profesorje

Profesorji radi vidijo aktivnost in prizadevnost svojih študentov. Radi vidijo, da študent spoštuje njihov predmet, spoštuje njihovo delo, da ima resen pristop in da ima dober odnos do znanja, ki ga podajajo.  Veliko profesorjev tudi redno spremlja spletne strani, da vidijo, o čem se pogovarjajo njihovi študenti, kaj jih najbolj muči ipd. Pogosto pristanejo na Student Info zapiskih z imeni njihovih predmetov, kjer zaznajo imena avtorjev. Avtorju objava imena na tem mestu zagotovo ne more škoditi! 

Dober vtis na bodoče delodajalce
 

Dober vtis na sošolce oz. bodoče sodelavce

Sošolcem pustiš dober vtis, vzpodbudi pa se tudi dvig spoštovanja, saj so zapiski nekakšen izdelek, v katerega je bilo vloženo kar nekaj truda. V študentskih letih si morda poznan kot piflarček, kasneje pa so te osebnostne lastnosti hitro ocenjene kot vrline. Eno je izbirati sopotnika na žur, drugo pa sodelavca, s katerim moraš vsak mesec ustvariti za plačo.

Pomoč mlajšim generacijam

Z objavo tudi pomagaš mlajšim generacijam, da pridejo do znanja, ki ga potrebujejo za uspešno opravljanje študija. Mlajše generacije ti bodo hvaležne, če bodo v starejših letnikih našli zaveznike in ljudi, ki so jim pripravljeni pomagati. Morda pa boste kdaj kasneje tudi sodelavci.

 

... in nenazadnje tudi konkretna nagrada!

Mi smo edini, ki avtorje za sodelovanje tudi (finančno) nagradimo. Sistem sodelovanja razvijamo že od leta 2009 in kar nekaj pozitivnih zgodb je že za nami. Splača se biti malo bolj aktiven!

V splošnem je sistem nagrade: 1 A4 str zapiskov = 0,05€ bonusa

Kot zapiski štejejo:

  • Zapiski predavanj ali vaj
  • Izpiski ob pripravah na izpite

V povprečju imajo objavljeni zapiski cca. 60-70 strani, za objavo pa jih je običajno na letnik primernih primernih 7-10 sklopov.

Za cel letnik zbranih zapiskov lahko zbereš 40-50€,
za 2-3 letnike pa tudi do 150 € bonusa, kar zadostuje tudi za več izvodov precej obsežnih diplom.

Od pričetka nagrajevanja avtorjev do oktobra 2015 smo podelili že več kot 4.000,00€ nagrad v bonusih!Te konkretno zanima, kako prideš do brezplačne vezave diplome za 150€?
Poglej prispevek nekdanje študentke geodezije na FGG, Maje Mohorovič.